Skip to main content
ALL ABOUT DIAMONDS

Υπηρεσία, Aνεκτίμητη...
το ξέρουν κι οι "πέτρες"

Σχετικά με εμάς

Ξεκινώντας το 1970, μέχρι και σήμερα, δεύτερη γενιά, το κατάστημα All About Diamonds®, δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος, σχεδιάζει κατασκευάζει και εμπορεύεται κοσμήματα υψηλής αισθητικής και αξίας. Με πρωτότυπα σχέδια και μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων με πολύτιμους λίθους και με την εμπειρία του καλαίσθητου κλασικού αλλά και ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, το κατάστημα All About Diamonds®, εφαρμόζει πρωτοπόρες τεχνικές, που δίνουν στο κόσμημα αξία, κύρος και πολυτέλεια.
Όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες με πολυτελή υλικά και συνοδεύονται από πιστοποιητικά γνησιότητας.
Εδώ και 47 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του κοσμήματος με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών και των υλικών μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Γι’ αυτό και επενδύουμε στη γνώση και την κατάρτιση των ειδικών μας, καθώς το αντικείμενό μας δεν περιορίζεται μόνο στο εμπόριο κοσμημάτων αλλά εκτείνεται σε όλο το φάσμα που αγγίζουν οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των πελατών μας.
Το κατάστημα All About Diamonds®, βρίσκεται πάντα δίπλα σας προκειμένου να σας συμβουλέψει για οποιοδήποτε κόσμημα ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ή να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Βιογραφικό

Με σπουδές στον κλάδο της Γεμμολογίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ο Γιώργος Κιάμος δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο του κοσμήματος με εμπειρία και εξειδίκευση στη χειροποίητη δημιουργία, την εκτίμηση και το εμπόριο ορυκτών πολύτιμων πετραδιών και μετάλλων. Ξεκινώντας από την Ελληνική Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας το 1987, συνέχισε τις σπουδές του με εξειδίκευση Διαμαντολόγου στο Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας (ΕΛ.Κ.Α.).

Επιτυγχάνοντας να αποφοιτήσει με διάκριση από το ΕΛ.Κ.Α., εξασφάλισε μία 'υποτροφία' για συνέχιση των σπουδών του στο Gemmological Association & Gem Testing Laboratory της Μεγάλης Βρετανίας, όπου απέκτησε δύο τίτλους: το Gemmology Diploma και το Gem Diamond Diploma. Από το 2008 διατελεί Πρόεδρος του Ερευνητικού Μορφωτικού Συλλόγου Γεμμολόγων Ελλάδος (GREGA).

Στα πλαίσια αυτής του της δραστηριότητας έχει συμμετάσχει σε state-of-the-art διεθνή Γεμμολογικά Συνέδρια στο εξωτερικό καθώς και Συνέδρια Κοσμηματοποιών και Εμπόρων κοσμημάτων, και έχει διοργανώσει Γεμμολογικά Συνέδρια υψηλής εξειδίκευσης στην Ελλάδα με διεθνείς εισηγητές και συμμετέχοντες. Ορισμένα από αυτά είναι τα:

  • Rubies & Sapphires Treatment (Αθήνα 2003)
  • Gem-A Conference (Λονδίνο 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010)
  • Diamonds HPHT & Pearls Colors (Αθήνα 2006)
  • Gem-A Centenary Conference (Λονδίνο)
  • 2nd Annual European Gemmological Symposium (Λονδίνο 2008)
  • The Heat Treatment of Ruby & Sapphire (Αθήνα και Λονδίνο 2010)
  • 1st Mediterranean Gemmological & Jewellery Conference (Αθήνα 2015)

Η αγάπη για το αντικείμενο της Γεμμολογίας δεν περιορίζεται μόνο στην επιχειρηματική του δραστηριότητα, αλλά και στην ευρεία του γνώση, η οποία τον καθιστά ένα αναγνωρισμένο μέλος στον κλάδο της Γεμμολογίας στην Ελλάδα και ο ίδιος έχει να επιδείξει μία πλούσια αρθρογραφία σε εξειδικευμένα κλαδικά περιοδικά (όπως το Novi24). Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Γιώργου Κιάμου, είναι πλούσια, καθώς διατηρούσε καταστήματα ανά την Ελλάδα, τα οποία εξειδικεύονταν στην πώληση, μεταποίηση και εκτίμηση κοσμημάτων. Τα καταστήματά του, αποτελούσαν πάντα σημείο αναφοράς για όποιον αναζητά την τελευταία λέξη της Μόδας στο Ρολόι ή το Κόσμημα.

Ως έμπιστος συνεργάτης και αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων μόδας και κοσμημάτων όπως FENDI, GUCCI, CARRERA, D.K.N.Y., PIERRE GARDIN, GUESS, ROBERTO CAVALLI, D&G, MISS SIXTY, F.C.U.K., PORSCHE DESIGN, MORELLATO, MORGAN, TENDENCE, ROSSO AMANTE, PICASSO ART, JACQUES LEMANS, RENATO BALESTRA κ.ά. έχει συνεργαστεί με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως μεταξύ άλλων η Vodafone και η McDonald’s. Οι υπηρεσίες του ως συνεργάτη επιχειρήσεων εκτείνεται και μέχρι τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων με Ορυκτά και πολύτιμους λίθους, όπως πολλοί χώροι διασκέδασης στην Αθήνα.

Ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στην παροχή υπηρεσιών, ο Γιώργος Κιάμος και το All About Diamonds® στοχεύουν στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και επενδύουν στην υψηλή γνώση και εξειδίκευση για να το πετύχουν.Κατασκευή

Επισκευές

Πολύτιμοι Λίθοι


Η Φιλοσοφία μας

Το κόσμημα για εμάς αλλά και για τον αγοραστή δεν έχει μόνο χρηματική αξία. Τα κοσμήματα μας συντροφεύουν και συμβολίζουν τις περισσότερες φορές έντονους συναισθηματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που μας τα προσφέρουν και αποτελούν ορόσημα σε σημαντικές στιγμές στη ζωή μας. Τα κοσμήματα αποτελούσαν στον ρου της ιστορίας σύμβολα κύρους και status. Η κατασκευή κοσμημάτων ξεκίνησε πριν από περίπου 40.000 χρόνια ως μία από τις πρώτες μορφές χειροποίητης, λαϊκής τέχνης. Από το ρήμα «κοσμώ», η λέξη «κόσμημα» σημαίνει «στολίδι».

Ο άνθρωπος από τις αρχές της ύπαρξής του ένιωθε την ανάγκη να είναι δημιουργικός, φιλοτεχνώντας αυτά τα «στολίδια», τα οποία με τον καιρό απέκτησαν περισσότερα νοήματα από τα καθημερινά - χρηστικά εργαλεία. Παρόλο που ορισμένα κοσμήματα είχαν, στις αρχές τις κοσμηματοποιίας, εργαλειακή χρήση (όπως κάποια δαχτυλίδια-σφραγίδες) σήμερα τα κοσμήματα λειτουργούν περισσότερο ως σύμβολα status για κατόχους πολιτικών (π.χ. βασιλικές τιάρες) και θρησκευτικών αξιωμάτων (π.χ. παπική μίτρα), οικονομικής επιφάνειας ή σχέσεων (π.χ. βέρες και μονόπετρα). Μέχρι σήμερα αυτό έχει αναστραφεί άρδην και πολλά χρηστικά πλέον εργαλεία κατασκευάζονται από πολύτιμα υλικά, καταλήγοντας σαφώς και πάλι να συμβολίζουν την οικονομική επιφάνεια και το status των κατόχων τους (π.χ. ασημένια ή χρυσά σερβίτσια φαγητού).

Η Φύση μας έχει προσφέρει υλικά, που ο άνθρωπος έχει εκτιμήσει και αναδείξει, χρησιμοποιώντας τα προκειμένου να δώσει ένα διαφορετικό νόημα σε σημαντικές στιγμές. Εμείς εργαζόμαστε με πάθος και αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας, γνωρίζοντας ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας, όχι μόνο τεχνογνωσία, αλλά υπηρεσίες και προϊόντα που για τις πιο ξεχωριστές στιγμές και τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή σας. Δραστηριοποιούμαστε 22 χρόνια στον χώρο του κοσμήματος με γνώμoνα την ποιότητα των υπηρεσιών και των υλικών μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Γι αυτό και επενδύουμε στη γνώση και την κατάρτιση των ειδικών μας, καθώς το αντικείμενό μας δεν περιορίζεται μόνο στο εμπόριο κοσμημάτων αλλά εκτείνεται σε όλο το φάσμα που αγγίζουν οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των πελατών μας.


Χρειάζεστε Βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας 210 6121870
Ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σελίδα Επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε άμεσα!