Skip to main content
Πληρης αποκατασταση κοσμηματων

Επιδιόρθωση όλων των ζημιών στο εργαστήριό μας!

Επισκευές κοσμημάτων

Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό και τις περισσότερες φορές δενόμαστε συναισθηματικά μαζί του. Ωστόσο, με το πέρασμα των ετών το αγαπημένο μας κόσμημα μπορεί να υποστεί διάφορες φθορές. Μην ανησυχείτε όμως γι’ αυτό, διότι μπορούμε να επισκευάσουμε και να επαναφέρουμε τα κοσμήματά σας στην αρχική τους μορφή.
Στην εταιρεία All About Diamonds® γνωρίζουμε πως κάθε κόσμημα είναι μοναδικό και μπορεί να έχει ανεκτίμητη αξία γι’ αυτόν που το φοράει. Τι γίνεται λοιπόν, όταν αυτό το αγαπημένο σας αντικείμενο, υποστεί διάφορες φθορές στο πέρασμα των χρόνων όπως να σπάσει, να φθαρεί, ή να οξειδωθεί; Εμείς έχουμε τη λύση!
Η ομάδα του προσωπικού και των συνεργατών μας αποτελείται από απόλυτα εξειδικευμένους ανθρώπους και με την κατάλληλη τεχνογνωσία μπορούμε να ικανοποιήσουμε και να δώσουμε λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. Τι εννοούμε όμως όταν μιλάμε για επισκευή ενός κοσμήματος: οι ανάγκες ποικίλλουν. Για παράδειγμα ένα δαχτυλίδι να απαιτεί αλλαγή μεγέθους, ένα βραχιόλι να έχει φθαρεί ή μια πέτρα να χάθηκε από ένα κολιέ.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει να επισκευάσει όλα σας τα κοσμήματα. Σε περίπτωση που το κόσμημά σας έχει αποκτήσει σημάδια ή γρατζουνιές από χτυπήματα ή και κάποια σπασμένα κομμάτια, αναλαμβάνουμε την πλήρη αποκατάστασή του. Οι επιδιορθώσεις αυτές πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε να μην μπορεί να διακρίνει κανείς στο τελικό αποτέλεσμα, την όποια παρέμβαση έχει γίνει. Η συγκόλληση μεταξύ μετάλλων στα κοσμήματα που αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε, γίνεται με τεχνολογία λέιζερ, έτσι ώστε το κόσμημα να επαναφέρεται στην αρχική του μορφή, χωρίς να επηρεάζονται (αλλοιώνονται) οι πέτρες που μπορεί να το στολίζουν.

Επισκευές – Κατασκευές – Μεταποιήσεις

 • Κόλλημα Χαλασμένων Κοσμημάτων
 • Αντικατάσταση ή Επισκευή Κρίκου ή Κουμπώματος σε Χαλασμένα Κοσμήματα.
 • Μεγάλωμα ή Μίκρυμα Δαχτυλιδιών, Κολιέ, Βραχιολιών και Καδενών.
 • Κάρφωμα πολύτιμων πετρών από εξειδικευμένους Καρφωτές (Αδαμαντοδέτες): Προσθέτουμε πέτρες όπως Μπριγιάν, Διαμάντια, Σμαράγδια, Ρουμπίνια, Ζαφείρια, Ημιπολύτιμες πέτρες κ.ά.
 • Επιμεταλλώσεις χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων όπως Λευκό επιπλατίνωμα, Μαύρο επιπλατίνωμα, Επιχρύσωμα, Ροζ χρύσωμα, Επαργύρωμα κ.α.
 • Γυάλισμα- Φρεσκάρισμα κοσμημάτων, ασημικών, ωρολογίων, εικόνων, σκευών κ.α.
 • Υπηρεσίες φασόν με Laser ειδικές παραγγελίες-κατασκευές /πχ. λόγκο εταιριών.
 • Κατασκευές / Σετάρισμα χαμένων σκουλαρικιών, βερών κ.α.
 • Ειδικές Κατασκευές, Παραγγελίες, Μεταποιήσεις, Αναπαλαιώσεις και Ανακυκλώσεις των παλαιών κοσμημάτων σας.
 • Χάραγμα - Κειμένων - Παραστάσεων - Μονογραμμάτων - Λόγκο Εταιριών κ.α πάνω σε κοσμήματα και άλλα μεταλλικά αντικείμενα πχ. μπρελόκ (Με Lazer ή Διαμάντι ή Χειροποίητο / ανάλογα με το ύφος και το στυλ του κοσμήματος).
 • Αντικατάσταση φθαρμένης μεταξωτής κλωστής / κλασικό δέσιμο (κόμπο-κόμπο) των Μαργαριταρένιων σας κολιέ και βραχιολιών (όπως και άλλων δεμένων πολύτιμων πετρών).
After-Sales Service. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας δεν σταματάει ποτέ σε μία πώληση ή μία συναλλαγή. Για εμάς είναι σημαντική η γνώμη του πελάτη και η ικανοποίηση των αναγκών του. Αναγνωρίζουμε τις υψηλές απαιτήσεις που συνοδεύουν το αντικείμενο της δουλειάς μας και σας προσφέρουμε υπηρεσίες αντίστοιχες αυτών των προσδοκιών.

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας 210 6121870
Ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σελίδα Επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε άμεσα!